Tekst 40 Jaar Getrouwd

Tekst 40 Jaar Getrouwd

Tekst 40 Jaar Getrouwd

Bent u op zoek naar een tekst 40 jaar getrouwd, dan bent u op het juiste adres

Tekst 40 Jaar Getrouwd

Tekst 40 Jaar Getrouwd 1

Jullie zijn vandaag 40 jaar getrouwd, mijn lieve ouders, ik heb alles aan jullie te danken. Ik wil met deze wensen jullie bedanken, voor de goeie lieven die je mij hebt geven. Ik was niet altijd op de goede weg, u hebt mij altijd de richting verwezen.  In alle moeilijkheden kon ik op jullie steunen, na  de steun die jullie mij gaven kon mij niks meer  overkomen. Van s’ morgens tot s’ avonds hebt u mij laten zien, dat liefde voor elkaar is alles, en ik heb het gezien. Nu zijn jullie 40 jaar getrouwd, en ik wens jullie een prachtige dag en avond. Al was ik oud genoeg om de juiste beslissingen te maken, er was altijd iets die mij nog kon helpen, jullie ouderlijke liefde die mij altijd volmaakte.

Bartje,

Tekst 40 Jaar Getrouwd 2

In werking.

 

Comments are closed.